top of page

Foto's en Plattegronden 

Rookmelder in je interieur

Tony Fadell vroeger topman bij Apple heeft een fraaie rook en koolmonoxide-melder uitgebracht de Nest Protect. Wat deze rookmelder bijzonder maakt is dat hij berichten kan sturen naar mobiele apparaten zoals je telefoon.Erg handig om te weten dat het brandalarm af gaat, ook als je niet thuis bent. En verder ziet hij er ook nog eens mooi uit.

Voordat de rook- of koolstofniveau’s te hoog zijn wordt er eerst een gesproken alarm afgespeeld met een rustige vrouwen stem. Pas als de niveaus kritiek worden gaat er een luid alarm af. De rookmelder kleurt s ‘nachts groen als de batterijen vol zijn. Zijn de batterijen bijna op dan krijg je ook een bericht op je mobiel. En mocht hij een keer loos alarm geven als je enthousiast aan het koken bent, dan kan hij gewoon worden uitgezet door te zwaaien met je hand. De Nest Protects zijn ook onderling te koppelen en kunnen via het wifi-netwerk met elkaar communiceren. Als je lekker ligt te slapen en er ontstaat brand in de keuken dan krijg je hiervan een gesproken melding in de slaapkamer. Ik zeg slaap lekker.

Via Amazon is de Nest Protect te bestellen voor circa €125,- euro. Ik heb nog geen leverancier in Nederland kunnen traceren. Weet jij waar hij in Nederland te koop is dan hoor ik het graag.

Eerder....
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Eerdere berichten:
bottom of page