top of page

Foto's en Plattegronden 

Tv ophangen

In Nederland wordt er gemiddeld meer dan twee uur per dag televisie gekeken.Het ziet er naar uit dat dit langer gaat worden op steeds grotere schermen.De meeste mannen vinden vaak hoe groter het beeld hoe beter. De vrouwen vragen zich meestal af hoe de tv mooi geplaatst kan worden in de woonkamer.

De tv moet goed zichtbaar zijn als hij aanstaat, maar als hij uitstaat wil je liever niet dat hij heel erg aanwezig is. Door de tv onderdeel te maken van jouw interieur, valt hij weg als hij uit staat. Dit kan je op een voordelige manier bereiken door de achterwand van de tv in een donkere kleur te schilderen.

Wil je naast de tv ook een openhaard dan is het goed om een centraal punt te maken waar beide mogelijk is. Schets verschillende opstellingen en houd hierbij rekening met de aanwezig ramen en looproutes. Zorg dat beide functies goed samengaan maak er een eyecatcher van met de overige apparatuur en aansluitingen aan het zicht onttrokken.

Voor meer praktijkvoorbeelden van iREDESIGN kun je kijken in de portfolio. Hulp nodig bij het omdenken voor het inrichten van jouw huis of tuin? Neem contact op of stel je vraag per mail of op Facebook.

Eerder....
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Eerdere berichten:
bottom of page