top of page

Foto's en Plattegronden 

Nieuwe badkamer ontwerp vanaf huis!

Het is mogelijk het ontwerp van jou hele nieuwe badkamer zonder dat je de deur uit hoeft! iREDESIGN ontwerpt online de nieuwe badkamer in 3D voor €300,- (incl. BTW)

Hoe pak je dat aan:

Stap 1: De huidige badkamer gegevens mailen

Allereerst is het belangrijk om de badkamer goed in beeld te brengen.Wat zijn de afmetingen en verschillende onderdelen. Maak een schets van de indeling met daarin ook de posities van eventuele ramen en de deur. Door foto’s te maken krijg ik een goed totaalbeeld hoe de badkamer er nu uit ziet.

Stap 2: Wensen mailen of telefonisch bespreken

Wat zijn jouw wensen voor de nieuwe badkamer. Als je het al helemaal hebt uitgedacht hoor ik het graag. Ben je er nog niet helemaal uit dan gaan we samen in overleg om de uitgangspunten vast te stellen.

Stap 3: De nieuwe badkamer in 3D

Op basis van de gegevens wordt jouw badkamer door iREDESIGN in 3D getekend. Binnen enkele dagen heb je de plattegrond en 3D in je mail. Hierna gaan wij telefonisch in overleg wat jij eventueel nog anders zou willen.

Stap 4: Bestellen

Ben je erg handig dan kan je met de tekeningen zelf aan de slag met spullen van de bouwmarkt. Wil je het liever door een vakman laten doen dan kan je met de plattegrond en 3D zelf een offerte aanvragen bij een aannemer of badkamerspecialist. Een totaalpakket als vervolgopdracht behoort ook tot de mogelijkheden. iREDESIGN kan ook de gehele product/materiaal keuze, offerte aanvraag en uitvoering voor jou verzorgen.

Voor praktijkvoorbeelden van iREDESIGN kun je kijken in de portfolio. Hulp nodig bij de verbouwing of inrichting van jouw huis? Neem contact op of stel je vraag per mail of op Facebook.

Eerder....
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Eerdere berichten:
bottom of page