top of page

Foto's en Plattegronden 

Toiletten op Schiphol

De vakantie is weer voorbij…Schiphol had vorig jaar meer dan 50 miljoen passagiers en wil dit gaan uitbreiden naar 65 miljoen passagiers. Dat zijn aardig wat bezoekers aan de toiletten per dag. Wat ik een mooi systeem vind zijn de toiletten die automatisch doorspoelen. Naar mijn idee zou dit ook veel vaker in de Nederlandse woningen toegepast mogen worden. En dan ook gelijk aangevuld met een sensor op de kraan en het zeeppompje.

Het kleinste kamertje heeft nog meer innovatieve hygiënische mogelijkheden.Zo is in de vormgeving van een aantal vernieuwde toiletten de spoelrand verdwenen. Hierdoor heb je geen verborgen plekken en gaan bacteriën gelijk de afvoer in. Sphinx heeft de Rimfree uitgebracht en Villeroy & Boch de Direct Flush.

Door in het ontwerp de ruimte naast het inbouwreservoir te benutten kan je tot twaalf extra reserve rollen toiletpapier opbergen. Stock4rolls heeft hiervoor een slimme en fraaie onzichtbare oplossing bedacht. Dit neemt geen extra ruimte in door het benutten van de holle ruimte achter het toilet en is ook nog eens hygiënisch.

Toe aan een nieuwe badkamer of toilet, of hulp nodig bij jouw interieur? Ik denk graag met jou mee. Neem contact op, of stel je vraag per mail of op Facebook.

Eerder....
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Eerdere berichten:
bottom of page