top of page

Foto's en Plattegronden 

Was hoog en droog

Wat is vakantie toch lekker. Deze zomer zaten wij in Zuid-Spanje in een schitterende Casa. Genieten van de zon, de idyllische baaitjes en het eten met de overheerlijke Vino. Ik vind het zo leuk dat een ander huis in een ander land je vaak verrassende nieuwe inzichten en ideeën kan geven. En je kan dit ook nog eens goed uittesten voordat je het aanschaft en het in je eigen huis zal gebruiken.

Tijdens mijn ontdekkingstocht door het huis kwam ik in het washok een slim idee tegen. De extra koelkast en wasmachine waren mooi weggewerkt met een werkblad met een geïntegreerde spoelbak erboven. Boven het werkblad aan het plafond hing het droogrek. Door middel van een paar touwtjes haal je het droogrek naar beneden, je hangt je was op en hup weer omhoog. Het is wel iets lastiger ophangen, maar je droogrek staat zo nooit meer in de weg. Je maakt hierdoor optimaal gebruik van de ruimte. In Nederland ben ik dit droogrek nog niet tegengekomen. Als jij het wel weet hoor ik het graag. Adiós amigos

Voor praktijkvoorbeelden van iREDESIGN kun je een kijkje nemen in de portfolio. Heb je hulp nodig bij jouw interieur? Neem contact op of stel je vraag per mail of op Facebook.

Eerder....
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Eerdere berichten:
bottom of page